PrePlayed – om det som hender!

Velkommen

PrePlayed er en blogg som jeg egentlig ikke kan si skal handle om noe som helst så nær som om hva som helst – og det er nettopp det som er så herlig med å ha en blogg som har et helt generelt navn!

Jeg kan imidlertid fortelle litt om meg selv slik at du kanskje får et inntrykk av hva jeg interesserer meg for, og dermed kanskje også vil få en anelse om hva PrePlayed vil handle om.

Vi kan starte på basisnivået: jeg er en mann med både kone og barn, og som lider av sterk skrivekløe – og det er derfor jeg har anskaffet meg et lite skrivested. Interessene går mye på friluftsliv og dugnadsarbeid der jeg bor. Jeg er også med i et skuespill som jeg også skriver manuset til, samt noen av sangene som brukes der.

Utover dette dreier det seg mye om å følge med på nyheter og politikk, men interessen for fotball er også sterkt tilstedeværende! Så tradisjonell og kjedelig kan man kanskje være, vil noen si, men det får så være. Hvis du hadde håpet på en person som sto på ski ned stupbratte fjellsider, en dykkeentusiast, en jorda rundt-seiler eller noe tilsvarende, så må jeg dessverre skuffe deg. Hvis du henger med videre her så kan det imidlertid hende at du fra tid til annen vil bli positivt overrasket.

Humor på nett er noe jeg virkelig er opptatt av, og en av mine favoritter er David Thorne på 27b/6 (27 bslash 6). Dette er utrolig underholdene, og hvis du starter der kan det kanskje hende at du vil følge med meg videre fremover!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>